Onze veerdienst is al eeuwenlang springlevend!
En dat is natuurlijk vooral te danken aan alle trouwe passagiers!
Daarnaast heeft het Drielse Veer een aantal vrienden die er mede aan bijdragen dat de pont kan blijven varen. Allereerst zijn dat de gemeenten Overbetuwe en Renkum en de provincie Gelderland. Ook is er een aantal bedrijven en organisaties die onze stichting ondersteunen. Dat zijn Reith en ten Böhmer Accountants en Belastingadviseurs, Stichting Jobstap, Restaurant FORTVIER, Duoshop Drukwerk en Presentatie, het Dorenweerd College en de landelijke Voetverenverening.

Wij vonden het tijd worden voor een duidelijke vermelding op de veerpont van onze vrienden. En daarom hebben we een forse magnetische sticker laten maken waarop al onze vrienden vermeld staan.

Op zaterdagmiddag 14 mei hebben de burgemeesters van Overbetuwe (Patricia Hoytink-Roubos) en Renkum (Agnes Schaap) de vriendensticker officieel aangebracht op de stuurhut van het Drielse Veer.
Dat gebeurde midden op de Nederrijn,op de grens van beide oevergemeenten, terwijl we op weg waren naar de presentatie van het boek over de historie van de veerdienst in het voormalige Veerhuis aan de Drielse Rijndijk.

Van de ‘vriendensticker’ hebben we ansichtkaarten laten maken die we aan geïnteresseerde passagiers graag uitdelen.

vrienden van het drielse veer

vrienden van het drielse veer